Premi de Fotografia Joan Burgués Martisella

Dotat per Joan Burgués Martisella


BASES

1. Poden participar-hi tots els fotògrafs que ho desitgin.
2. La tècnica és digital lliure: monocroma o color.
3. Format únic, jpg de 850 píxels pel costat petit, amb un pes màxim d’1MB per arxiu.
4. S’ha de presentar una col·lecció de 4 fotografies sobre un tema coherent.
5. S’ha d’adjuntar a les fotografies un document PDF amb les dades de contacte de l’autor: nom, cognoms, telèfon i correu electrònic.
6. Les fotografies s’han d’enviar per correu electrònic a l’adreça: cercle.lit.art@gmail.com.
7. Les fotografies que hagin estat premiades en qualsevol altre certamen fotogràfic o concurs (nacional o internacional) no seran acceptades.
8. La composició del jurat es determinarà oportunament. La decisió del jurat serà inapel·lable. A més, si es considera oportú pot declarar deserts els premis. En aquest cas es poden atorgar accèssits, l’import dels quals serà determinat pel jurat.
9. Hi ha un primer premi que consisteix en 400 euros, un segon premi de 200 euros i un tercer premi Trofeu Especial Joan Burgués Martisella. Els premis no són fraccionables ni acumulables.
10. El termini d’admissió de les obres és del 23 i el 31 d’octubre del 2015.
11. La sèrie o les sèries premiades passaran a ser propietat del dotador que, amb la dotació, adquireix el dret d’utilització de les fotografies de la manera més convenient, sempre citant l’autor, mai amb fins lucratius, i per promocionar l’art fotogràfic.
12. El vernissatge i el repartiment de premis tindrà lloc al Centre cultural i de congressos lauredià el dia 17 de novembre del 2015 a les 20.00 h. En el mateix acte s’inaugurarà l’exposició amb les obres seleccionades, que estaran exposades del dia 17 de novembre fins al 3 de desembre a la mateixa sala. Horari: de dilluns a divendres, de 9.30 a 13.30 h i de 15.00 a 19.00 h; dissabte, de 9.30 a 13.00 h.
13. La participació en aquest certamen suposa l’acceptació de les bases d’aquesta convocatòria.
14. Els organitzadors han de resoldre qualsevol cas no previst en les bases.

Vegeu les condicions generals