Premi de Disseny Gràfic

Dotat pel Govern d’Andorra. Ministeri de Cultura

El Govern d’Andorra, amb la finalitat de promoure el reconeixement dels projectes que destaquen pel seu caràcter innovador i la renovació creativa, la qualitat d’edició i la complicitat amb les noves tecnologies per preservar el medi ambient, convoca les bases per a totes les persones físiques o empreses, professionals del disseny gràfic residents al Principat d’Andorra.

Bases

1. Es poden presentar a l’edició del 2014 projectes emmarcats en les modalitats de llibres (monografies), cartells, fullets (díptic, tríptic, full sol, opuscle, etc.), publicació periòdica (número de revista), projectes multimèdia (pàgines web), publicitat (objectes on destaqui el disseny gràfic al servei de la publicitat, com ara embalatges, presentadors, etc.).
2. Poden participar en la convocatòria de l’edició de l’any 2014 totes les persones o empreses ubicades al Principat d’Andorra, els productes de les quals hagin estat distribuïts en l’àmbit nacional andorrà. Si es tracta d’un projecte d’utilitat fora de l’àmbit nacional caldrà especificar totes les peculiaritats del mercat al qual s’ha adreçat.
3. Cada persona física o empresa pot presentar com a màxim quatre obres, una per cada modalitat.
4. El jurat qualificador es reserva el dret d’atribuir cada obra a la modalitat que consideri més adequada (quan sigui necessari) per confusió en l’assignació per part dels dipositants.
5. L’obra ha d’haver estat difosa a Andorra entre l’1 d’octubre del 2014 i l’1 d’octubre del 2015.
6. L’import d’aquest premi és de 500 euros per a la modalitat llibre i de 350 euros per a cadascuna de les modalitats restants. Si el premi no es dota poden atribuir-se accèssits, l’import dels quals el determinarà el jurat, o bé es pot declarar desert.
7. El jurat estarà compost per persones totalment desvinculades amb qualsevol de les propostes presentades.
8. Cal lliurar tres exemplars originals de l’obra, en un sobre tancat, que han de ser identificats amb la modalitat corresponent, el nom, l’adreça i el telèfon de l’autor/a i/o el nom de l’empresa a l’interior. Els projectes multimèdia s’han de presentar en suport CD/DVD en tres còpies.
9. Les obres s’han de presentar entre el 23 i el 31 d’octubre del 2015 a l’adreça següent: Centre cultural i de congressos lauredià, Plaça de la Germandat, 4-5-6, AD600 Sant Julià de Lòria, Principat d’Andorra. Horari: de dilluns a divendres, de 9.30 a 13.30 h i de 15.00 a 19.00 h; dissabte, de 9.30 a 13.00 h. tel. (00 376) 744044, fax (00 376) 744014. Les despeses de transport van a càrrec del concursant.
10. A partir dels 10 dies següents a la clausura de l’exposició i durant els tres mesos posteriors, les obres es podran retirar al Centre cultural i de congressos lauredià.
11. El vernissatge i el repartiment de premis tindrà lloc al Centre cultural i de congressos lauredià el dia 17 de novembre del 2015 a les 20.00 h. En el mateix acte s’inaugurarà l’exposició amb les obres seleccionades, que estaran exposades del dia 17 de novembre fins al 3 de desembre a la mateixa sala. Horari: de dilluns a divendres, de 9.30 a 13.30 h i de 15.00 a 19.00 h; dissabte, de 9.30 a 13.00 h.
12. Els guanyadors dels premis podran utilitzar el distintiu del premi i incorporar-lo als productes impresos sobre paper o en la modalitat virtual.

Vegeu les condicions generals

Principat d'Andorra